I pipeline

Tänkte berätta lite vad som ligger i pipeline, eller på sybordet rättare sagt.

-  Superblommig klänning. Fick som ni vet lite fnatt på Libertytyger och har börjat knåpa på en helt småblommig klänning. Den skall vara i ganska så samma modell som denna klänningen, men den skall vara lite längre (ungefär till knäna), ha kortare ärmar och såklart var sydd i ett annat tyg.

- Spetsklänning. Hittade en massa spetstyg i en second hand affär. Tyget ser egenligen lite trashigt ut (är någon halvdan syntet variant), men jag tror att med rätt modell på klänningen kan det bli coolt. Plannen är att göra en modell som liknar denna klänningen. Klänningen kommer att var i två "lager", ett spetslager och ett vitt bomullslager under. Klänningen kommer även att ha ärmar, som skall endast vara i spets. Veckad kjol som den gröna klänningen. Har hittat en fin vit kavaj på vinden som kommer att vara cool till!

- Tills igår hade jag en plan att sy en blå A-formad kjol (har länge saknats i garderoben), men när mamma letade igenom vinden fann hon precis en sådan kjol, så det är det ju onödigt att sy en till. Projekt nerlagt.

- 50-tals bikini. Detta projekt är bara på idénivå, men vore så himla kul att sy en sådan.  Älskar sådana modeller på bikinis, och syr man kan man ju få den precis som man vill. Vet att underbaraclara hade en jättecool variant som hon sytt själv.

 

Bilden hittade jag här.
Kommentarer
Postat av: Fröken Fynd

Kul med någon som syr kläder! Jag vill också börja bums :)

2011-08-01 @ 22:34:47
URL: http://www.frokenfynd.se
Postat av: maritta

Hittade din blogg idag och läste med nöje. Är likasinnad med massor av remake och andra återbruksprojekt på gång - även tyg-o-man och ibland måste man bara köpa även nya tyger, som jag gjorde på ett fantastiskt ställe i Wien, så det blir en del kläder av dem också. Ska följa dig med intresse!

2011-12-10 @ 19:22:05
URL: http://mirkkaliveon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0